ΝΕΑ

Εξοπλισμός ΜΟΒΙΑΚ στο Άγιο Όρος


Η αγάπη της εταιρείας για τον Άγιο Όρος και η επιθυμία να συνεισφέρει στην ασφάλεια και την προστασία του τόπου και των μοναχών οδήγησαν τη ΜΟΒΙΑΚ σε αυτή την απόφαση.

Η δωρεά περιλάμβανε πυροσβεστικό εξοπλισμό και κατασβέσεις στον χώρο των Μουσείων με υλικό κατάσβεσης FK5-1-12 πλήρως πιστοποιημένου κατά VDS. Επιπλέον πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές μάνικες, πυροσβεστικές υπερκατασκευές τοποθέτησης σε αυτοκίνητο, αναπνευστικές συσκευές, Ιατρικό εξοπλισμό και άλλα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική καταπολέμηση πυρκαγιών.
Η πλήρης εγκατάσταση των συστημάτων έγινε από συνεργείο της εταιρείας μας, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου καθώς και στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος, ενώ δηλώνουμε πρόθυμοι να βοηθήσουμε και άλλες Μονές.
Με αυτή την προσφορά, η ΜΟΒΙΑΚ, αποσκοπεί στην προστασία της μοναστικής κοινότητας του Άγιου Όρους βοηθώντας την να αντιμετωπίζει πιθανές πυρκαγιές και να προστατεύει τον πολύτιμο πολιτισμό, τα κειμήλια αλλά και το φυσικό περιβάλλον του τόπου.

Ευελπιστούμε ότι με αυτή τη συνεισφορά μας, θα συμβάλει στην ασφάλεια και την ευημερία των μοναχών και των προσκυνητών του Άγιου Όρους ενώ θα βοηθήσει να διατηρηθεί πάντα ασφαλής αυτός ο ιερός τόπος.

, ,,

Recent news

3 Χρόνια χωρίς τον Εμμανουήλ Σβουράκη, Ιδρυτή της ΜΟΒΙΑΚ

IN MEMORIAM ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΒΟΥΡΑΚΗ Να ενώνεις τον κόσμο, τις χώρες και…

Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Ομίλου ΜΟΒΙΑΚ

Στη ΜΟΒΙΑΚ η συμμετοχή των εργαζομένων της σε δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι…

Νέα Διάκριση για τη ΜΟΒΙΑΚ στα Sales Excellence Awards

Η ΜΟΒΙΑΚ τιμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στα Sales Excellence Awards, ένα θεσμό ανάδειξης κορυφαίων…

Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;